Bericht

Visma Circle en Enable U realiseren 10 jaar digitale dienstverlening voor gemeenten

Enable-U-Niels-Beckers-snijdt-taart-met-Marijn-van-Overveld-en-Fabienne-Drost-van-Visma-Circle

Visma Circle en Enable U zijn dit jaar 10 jaar partners. Samen helpen zij gemeenten met hun integratievraagstukken over aansluitingen en koppelingen met in- en externe systemen. Om even stil te staan bij dit heugelijke feit was CCO Niels Beckers te gast bij Visma Circle in Eindhoven.

Overzicht in één platform

Het zaaksysteem van Visma Circle, Djuma, ondersteunt de belangrijkste standaard koppelvlakken zoals Zaak- en Documentservices, StUF BG, MAGDA en Document creatie services. Veel gemeenten willen snel integraties implementeren met bijvoorbeeld verticale applicaties, financiële systemen en VTH-applicaties. Als dit niet kan via een van de bestaande standaarden, dan zetten ze hiervoor het integratieplatform van Enable U in. Al deze gekoppelde applicaties helpen de gemeente bij haar uiteindelijke doel: het zo goed mogelijk van dienst zijn van haar inwoners en zoveel mogelijk diensten digitaal kunnen aanbieden en afhandelen.

Integratie zonder zorgen

Na de hernieuwing en uitbreiding van de partnerovereenkomst in september 2020 hebben Visma Circle en Enable U meerdere gemeenten geholpen met het realiseren van verschillende koppelingen ten behoeve van de digitale dienstverlening, waaronder de gemeenten Renswoude, Nunspeet, Nieuwkoop, Harlingen, Almere, Brunssum en de Waterschappen Rivierenland en Rijn en IJssel. Samen zorgen Visma Circle en Enable U ervoor dat organisaties zich niet druk hoeven te maken over het integreren en de daarbij behorende veiligheid.

Niels Beckers:

“Door onze jarenlange samenwerking kennen Visma Circle en Enable U elkaars sterke kanten. En juist dankzij dat vertrouwen in elkaar kunnen we de dienstverlening bieden die onze gezamenlijke klanten van ons verwachten”.

Remi Scholten, partnermanager van Visma Circle:

“Een van de aansprekende aspecten aan de samenwerking tussen Enable U en Visma Circle is dat wij met Connection as a Service integraties uit de cloud krijgen waarmee wij onze klanten maximaal ontzorgen”.

Meer informatie over Managed Integrations is te vinden via: https://www.enable-u.nl/oplossing/managed-integrations/


Bijschrift foto: Accountmanagers Marijn van Overveld (L) en Fabienne Drost (R) van Visma Circle flankeren CCO Niels Beckers van Enable U