Over ons

Onze visie

Enable U maakt het als integratiespecialist mogelijk om uw Composable Business zo wendbaar mogelijk te houden.

Dat doen we door op een snelle, veilige manier bestaande data en functies uit verschillende interne en externe informatiesystemen naadloos aan elkaar te klikken.

Zo kunt u op een snelle, veilige, betrouwbare manier de waarde van uw (bedrijfs-)data en functies vermenigvuldigen door deze overal veiligop het juiste moment en voor de juiste toepassingen toegankelijk te maken.

Digitale ecosystemen zijn steeds meer digitaal verweven.

De komst van IoT, AI-algoritmen en in het algemeen de trend naar API’s zullen de behoefte naar goed werkende, veilige en beheerde integraties binnen uw organisatie doen toenemen. Ook de trend naar specialisatie/focus van organisaties op de core business betekent dat steeds meer diensten extern zullen worden afgenomen, maar deze zullen nog altijd (digitaal) moeten worden ingebed in uw bestaande bedrijfsprocessen. Hiernaast streeft iedere organisatie ernaar om de eigen core business als bouwsteen aan te bieden op elk moment en op elke plek waar deze waarde zou kunnen toevoegen.

Al deze ontwikkelingen leiden tot het toenemend strategisch belang van snel te realiseren, kwalitatief goede en veilige integraties.

Enable U heeft zijn portfolio van integratieoplossingen en specialistische diensten samengevoegd in een integratie platform dat afgenomen kan worden ‘As a Service’. Elke organisatie kan zijn diensten daardoor eenvoudig beschikbaar stellen aan ketenpartners via API’s.

Wij realiseren én managen werkende, veilige koppelingen. Voor u betekent dit één aanspreekpunt, tot 24-uurs ondersteuning met functioneel én technisch beheer en een goed functionerende keten.

U de focus op uw diensten, wij de veilige verbindingen.

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.