Bericht

Uw datadistributiesysteem, altijd up-to-date

Uw datadistributiesysteem verwerkt via maandelijkse mutatiebestanden van de KVK de bedrijfsgegevens uit uw verzorgingsgebied. U moet actie gaan ondernemen omdat de Kamer van Koophandel de systematiek komend jaar gaat vervangen.

Als deze technologie in 2024 actueel wordt krijgt u niet langer een maandelijks extract, maar dynamische updates van de KvK. U zult nieuwe software moeten installeren, en natuurlijk moeten bestaande procedures en de software grondig getest worden.

Enable U biedt ook een KvK koppeling als Managed Integration waarmee u vandaag al deze voordelen heeft. Als klant van Enable U kunt u dus nu al gebruik gaan maken van een actuele en volledige dataset bedrijfsgegevens via de Enable U Cloud. Dankzij een abonnement krijgt u alle mutaties direct en automatisch geleverd, dit voorkomt dat u met verouderde bedrijfsgegevens werkt. Een bijkomend voordeel is dat Enable U bij een update niet alleen maar de aangepaste gegevens stuurt, maar ook de originele inhoud van de gewijzigde gegevens. Zo weet u precies wat er aangepast is, wat vooral bij faillissementen belangrijke informatie is.

Handmatig opzoeken van die informatie is dus niet langer nodig!

Wilt u ook op korte termijn de KVK bedrijfsinformatie voor uw organisatie verbeteren? Neem dan contact op met uw accountmanager of vul onderstaande contactformulier in.

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.