Thema

Security

Het succes van uw securitybeleid begint met de juiste integratiestrategie.

Hoe meer diensten online geregeld worden, hoe meer waardevolle informatie uitgewisseld moet worden in de keten: binnen organisaties zelf, maar ook over de grenzen van de organisatie heen.

Ook slimme sensoren en ‘Internet of Things’ gaan de komende jaren zorgen voor een exponentiële toename van de hoeveelheid digitale data waarmee organisaties te maken zullen krijgen. Dit betekent dat data steeds vaker vanuit systemen ontsloten moet worden voor nieuwe toepassingen. Ongeacht of deze gegevens zich nu in legacy-systemen, ongelijksoortige databases of de cloud bevinden, alles moet kunnen worden samengebracht.

Des te complexer het applicatielandschap, des te groter de uitdaging om dit berichtenverkeer in de juiste banen te leiden en optimaal te beveiligen. Juist daarom is het voeren van een juiste integratiestrategie belangrijk.

U wilt uw data -nu én in de toekomst- veilig en beheersbaar houden.

Dat begint bij de juiste integratiestrategie. Het is nu meer dan ooit van cruciaal belang om uw informatiestromen op een integrale manier te regelen, in plaats van op applicatie- of koppelingsniveau.

Security

Whitepaper: Het succes van uw securitybeleid begint met de juiste integratiestrategie.

In dit whitepaper gaan we dieper in op de implicaties van het koppelen van systemen en applicaties. Welke uitdagingen komen hierbij kijken? Welk effect heeft cloud op de huidige processen? En hoe kunnen we gelijktijdig gegevens optimaal beschermen en voorkomen dat de verschillende koppelingen een warboel maken van de architectuur?

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.