Thema

Data Integratie

Data wordt pas informatie dankzij slimme relaties.

Wat is data integratie?

Het combineren van gegevens uit verschillende applicaties, systemen en platformen, zowel intern als extern, leidt tot informatie waarmee nieuwe inzichten ontstaan.​

Alleen met de juiste informatie wordt Datagedreven werken mogelijk. Business Intelligence leidt tot een completer klantbeeld, een beter inzicht in de dienstverlening en legt de werkelijke redenen van een goede of slechte performance bloot.​

Veel organisaties kiezen voor een operationele datastore (ODS) waar al deze data samenkomen. Met de data integratie oplossingen van Enable U bent u in staat om verschillende databronnen te koppelen aan operationele datastores of om een data-lake te vullen, up-to-date te houden of te bevragen.​

Met onze technologie is het mogelijk om data uit een grote diversiteit aan bronnen te halen (Extract), in elk gewenst formaat om te zetten (Transform) en te laden in de gewenste omgeving (Load). Deze ETL–functionaliteit kan zowel lokaal als vanuit de Cloud (IPaaS) worden ingevuld. Zodat u beslissingen gebaseerd zijn op complete en actuele informatie.

Enable U

Data Integratie

Het is voor iedere organisatie cruciaal dat relevante data eenvoudig benaderbaar en te combineren zijn uit verschillende bronnen. 

Met een heldere integratie strategie kunnen organisaties op één centrale plek gegevens niet alleen samenvoegen maar zijn gegevens ook eenvoudiger bij te houden, te wijzigen en bevragen dit biedt natuurlijk een grote mate van flexibiliteit.

Natuurlijk is het mogelijk om integraties in z’n geheel af te nemen ‘as a Service’, inclusief beveiliging en beheer. In dit geval worden al uw data voor ETL doeleinden dus toegankelijk gemaakt via onze Managed Integrations.

Meer informatie over Managed Integrations?

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.