Technologie

Salt

API Security Done Right

Het Salt Security API Protection Platform beveiligt de API’s die het hart vormen van alle moderne applicaties. Het platform verzamelt API-verkeer binnen uw volledige applicatielandschap en maakt gebruik van AI/ML en een cloud-scale API-data lake om alle API’s en hun blootgestelde gegevens te ontdekken, aanvallen te stoppen en API-kwetsbaarheden te elimineren.

API’s zijn een belangrijk doelwit

API’s zijn specifiek ontworpen om waardevolle gegevens en diensten van een bedrijf te delen. Dat maakt ze een lucratief doelwit voor kwaadwillende partijen. We hebben het kantelpunt al bereikt – API’s zijn nu de belangrijkste route naar binnen geworden.

Salt & Enable U

De Integratie Experts van Enable U leveren niet alleen API’s die uw applicaties en processen integreren, maar bieden ook digitale connectiviteit op de manier die u wilt. En we zorgen ervoor dat ze worden beheerd en beveiligd. Daarom werken we met Salt, zodat u kunt ontspannen en profiteren van alle voordelen van een veilige, betrouwbare en geïntegreerde IT-infrastructuur.

Wat Salt Security onderscheidt, is het vermogen om je API-verkeer te analyseren over dagen, weken en zelfs maanden, waarbij cloud-scale en geavanceerde algoritmen worden toegepast om je API-verkeer echt te doorgronden.

We zien meer dan wie dan ook, dus we stoppen meer aanvallen dan wie dan ook.

Betere ontdekking

Met slimme aggregatie van API’s in plaats van een lange lijst met gedupliceerde eindpunten.

Betere bescherming

Met inzichten die zich uitstrekken over maanden aan API-gebruikspatronen, om meer pogingen tot aanvallen op te sporen en te stoppen.

Betere versterking van API’s

Met gedetailleerde richtlijnen voor probleemoplossing op basis van kleine succesvolle aanvalsexploits.

Meer informatie

Geïnteresseerd in Salt Security? Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.