Technologie

Layer 7 API Gateway

Toonaangevend API Gateway Platform

Wat is een API Gateway?

Al uw API’s op een veilige manier beschikbaar stellen? De Layer7 API Gateway is de meest veilige en toonaangevende oplossing om API’s te beveiligen.

Layer7 API Gateway is bovendien heel goed schaalbaar, uitbreidbaar en super krachtig voor hoge load aan berichten. De Layer7 API Gateway is dé oplossing om uw belangrijkste gegevens en applicaties te verbinden in elke combinatie van cloud-, container- of on-premise omgevingen.

De Layer7 API Gateway is doorontwikkeld om ook uw data op een veilige manier naar mobiele apps, cloudservices en SaaS applicaties te ontsluiten. Layer7 is beschikbaar als een zelfstandige oplossing of als onderdeel het Layer7 API Management Platform, waarmee organisaties zowel private als publieke API’s kunnen configureren, beheren, documenteren en monitoren.

Kosten

Lagere kosten

De Layer7 API Gateway maakt het mogelijk voor organisaties om investeringen in bestaande applicaties beter te benutten. Bestaande applicaties lopen al snel achter op de nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Met Layer7 bent u in staat om nieuwe API’s te configureren op bestaande applicaties in plaats van steeds de code van deze systemen aan te laten passen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze API’s eenvoudig te hergebruiken of te combineren met andere API’s waardoor snel nieuwe diensten en mogelijkheden ontstaan. Kortom, een belangrijk onderdeel van API Management. Layer7 API Gateway, alle API’s op één plek, volledig beveiligd, controleerbaar en re-useable.

Security

Verbeteren security

Bovendien beschermt de Layer7 API Gateway alle API’s tegen DDOS aanvallen, externe bedreigingen en ongepaste toegang door de ingebouwde security policies en xml firewall functies. Door de API developer portal worden nieuwe markten bereikt en kunnen externe ontwikkelaars snel, eenvoudig en eventueel tegen betaling veilig van uw API’s gebruik maken.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid (key benefits)

De Layer7 API Gateway maakt schaalbaarheid eenvoudig. Zo kunt u per API uitgebreide parameters invoeren over bijvoorbeeld het maximum aantal aanroepen, de load per minuut of seconde, de performance en de foutafhandeling. De Layer7 API Gateway is ook als container beschikbaar en past hiermee prima in een automatisch schaalbare enterprise omgeving. Via de eigen configuratie API is super snelle deployement van nieuwe API’s via zg. CI/CD pipelines ook mogelijk.

Meer informatie over de Broadcom/Layer 7 API Gateway ? Lees hieronder de whitepapers.

Whitepaper

API 360: The Complete API Strategy Model for the Enterprise

Whitepaper

Protecting Your API’s Against Attack and Hijack

De Layer7 API Gateway stelt u in staat om legacy te transformeren, systemen te verbinden en consistente beveiliging en governance toe te passen op uw API’s.

Lees hier meer over de kenmerken van de Layer7 API Gateway.

Download

Download de factsheet

Wilt u zien wat er nog meer nieuw is in Layer7 API Gateway versie 10? Bekijk de factsheet.

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.