Bericht

Security = #1; En nu?

security

Security als # 1 prioriteit. De meeste analisten, IT specialisten en natuurlijk vak journalisten zijn er duidelijk over; de risico’s van hack’s, cyberattacks of ransomware zijn nog nooit zo hoog geweest. Het tegenhouden van specialisten is het werk van specialisten en daar zit het huidige tekort aan ervaren IT’ers ons weer dwars. En of dat niet genoeg is lijkt de Digitale Transformatie waar veel organisaties hun hoop op hebben gevestigd te haperen. U heeft dus experts nodig om dit uit het slop te halen.

Het wordt steeds duidelijker dat een solide integratie strategie een digitale transformatie kan versnellen. Immers, als uw belangrijkste data eenvoudig opgevraagd kunnen worden zodat u, door slim combineren, snel nieuwe processen kunt automatiseren is de helft al gewonnen. Maar iedere koppeling, of het nu om koppelingen tussen legacy systemen en de cloud gaat of cloud-cloud koppelingen, is een potentiële ingang naar uw applicaties. Dus moet iedere koppeling eenduidig en met de best mogelijke technologie beveiligd worden.

Voorkom meest simpele hacks

Nog steeds zien wij dat userid-wachtwoord combinaties als leesbare tekst heen- en weer gestuurd worden, dat er geen voorzieningen getroffen worden om de meest simpele hacks te voorkomen en dat er regelmatig meerdere versies van dezelfde API in gebruik zijn binnen één organisatie.

Security
De risico’s van hack’s, cyberattacks of ransomware zijn nog nooit zo hoog geweest.

Bewust integrerend Nederland

Als deze basale zaken al niet in orde zijn, hoe zit het dan met de echt complexe security voorzieningen? Daarom zijn wij deze maand gestart met een campagne om integrerend Nederland bewuster te maken van de beveiligingsvraagstukken waar organisaties die integreren serieus nemen, mee te maken krijgen.

Onze experts hebben dit al zo vaak voor onze klanten opgelost dat ze zich met recht “ervaren specialisten” mogen noemen. Meer ervaren en specialistisch zijn  ze niet te vinden. Als u niet wilt wachten tot de mailing in uw inbox arriveert maar nu al antwoord wilt voor uw security gerelateerde integratievragen, bel ons dan gewoon. Wie het eerst komt….

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.