Telco & Utilities

Uw informatievoorziening kan het verschil maken tussen succes en falen, tussen winstgevendheid en verlies. U bent zo flexibel als de zwakste schakel in uw IT landschap

Wendbaar of niet?

Connectiviteit tussen verschillende IT systemen

Juist bij het introduceren van een nieuwe dienst of het slagen van een overname is connectiviteit tussen verschillende IT systemen van levensbelang. Bedrijfsprocessen moeten snel en eenvoudig kunnen worden gewijzigd en applicaties moeten daar snel op kunnen worden aangepast.

Complexiteit is uw grootste vijand

Informatiesystemen bestaan over het algemeen uit standaard applicaties met daarnaast aanvullende maatwerkoplossingen. Steeds vaker in de cloud, maar vaak nog soms via het eigen netwerk op on-premise systemen. Al deze systemen zijn belangrijk voor de bedrijfsvoering, dus is er data-uitwisseling tussen deze verschillende systemen nodig.

Dit gebeurt vaak via specifieke point-to-point connecties, gemaakt door een rechtstreekse koppeling te leggen tussen twee of meer systemen. Deze point-to-point koppelingen zijn niet efficiënt en staan verandering naar een wendbare en toekomstvaste organisatie in de weg. Het ombouwen van een organisch gegroeide complexe infrastructuur naar een wendbare, veilige IT architectuur kost tijd en bestaat uit veel meer dan de selectie en installatie van de juiste toolkit(s).

Enable U

Met Enable U Managed Integrations bent u in staat om

Enable U 2 Orchestrate

Met het integratieplatform van Enable U bent u  in staat om verschillende typen applicaties (cloud, on-premise en/of hybride) te integreren. Omdat dit gebeurt op een uniforme en veilige manier kunnen beslissingen sneller genomen worden. Nieuwe zakelijke initiatieven worden zo binnen enkele dagen gerealiseerd. Ook het koppelen van complexe applicaties na bijvoorbeeld een overname kan snel en zonder al te veel impact op de organisatie. Hierdoor bent u in staat om het delen van data en diensten veilig, betrouwbaar en kosteneffectief te maken. Natuurlijk zal iedere organisatie goed om moeten gaan met beveiliging en privacy wetgeving. Hier horen doordachte procedures en veiligheidsvoorschriften bij.

De integratiespecialisten van Enable U kunnen daarbij helpen. Alle gewenste koppelingen kunnen als Managed Integration worden afgenomen, gemonitord en beheerd, of de betreffende applicaties nu lokaal, in de cloud of bij een ketenpartner staan. Het aanschaffen van hardware, software en de specialistische kennis van ontwikkelaars en beheerders is dus niet meer nodig, de integratie zelf wordt ‘as a Service’ aangeboden. We kunnen elke integratie-uitdaging aan; van enkele koppelingen tot Full Lifecycle API Management en totale outsourcing van IT-integratie.

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.