Lokale Overheid

Nieuwe regelgeving, veranderende samenwerkingsverbanden en zakelijke uitdagingen zorgen voor een toenemende vraag naar software en diensten om applicaties en data te koppelen.

Lokale overheid sector Enable U
Enable U

Slimme koppelingen

Dankzij slimme koppelingen en/of integraties van bedrijfsprocessen zijn op korte termijn snel resultaten te behalen en worden dure investeringen uitgesteld. Deze behoefte aan connectiviteit tussen applicaties en data is universeel. Een architectuur waar integratie als pijler is geaccepteerd geeft een grotere keuzevrijheid, niet alleen op het gebied van software maar ook voor allerlei vormen van samenwerking.

Overzicht

Door gebruik te maken van de technologie en kennis van Enable U bent u als lokale overheid in staat om:

Enable U helpt alle gemeenten, van klein tot groot

Binnen de lokale overheid vinden specifieke ontwikkelingen plaats waardoor koppelingen juist daar voor een krachtige impuls en een efficiëntere bedrijfsvoering kunnen zorgen.​

Enable U is al jaren een toonaangevende partner van de Nederlandse overheid, zowel op centraal als lokaal niveau. Dankzij standaard koppelingen voor zaken als Mijnberichtenbox, verschillende identity providers zoals DigID, eHerkenning en eIDAS en tientallen andere standaard applicaties die dagelijks door zelfs de kleinste gemeenten gebruikt worden, helpen wij meer dan 250 gemeenten bij het stroomlijnen van hun processen.​

Zowel voor de kleinere gemeenten (met weinig IT personeel) tot grote gemeenten zijn er oplossingen waarbij u óf bijna niets- óf bijna alles zelf kunt doen. U kunt er zelfs voor kiezen om één specifieke koppeling als een dienst af te nemen zodat u op een simpele manier nu al gebruik kunt maken van alles dat nu- en straks via het Common Ground initiatief beschikbaar komt.

Managed Integrations

Managed Integrations zijn volledig beheerde koppelingen tussen verschillende informatiesystemen. Wij bieden koppelingen tussen alle bekende applicaties en vele sector-specifieke koppelingen voor de overheidssector, (semi) overheidsvoorzieningen en onderwijsinstellingen.​

U houdt zelf het overzicht en de controle terwijl u de realisatie en het beheer van uw integratie(componenten) overlaat aan specialisten.​

Onze klanten nemen meer dan 150 nieuwe Managed Integrations per kwartaal van ons af. Wij zijn dus een partner met veel ervaring.

Meer informatie? Bekijk deze animatie

Bekijk deze animatie en u weet in minder dan 2 minuten hoe u zelf het overzicht en de controle houdt, terwijl u de realisatie en het beheer van uw integraties in de handen legt van de specialist.

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.