Sector

ISV’S

Integratie; dé verzekering voor een snelle implementatie van uw software. Uw applicatie maakt deel uit van een complexe keten van IT processen. De diverse koppelingen van uw commerciële software oplossing naar interne en externe applicaties zijn van groot belang voor de werking van uw applicatie en moeten veilig, betrouwbaar en kosten-effectief zijn.

ISV sector Enable U

Het succes van uw product is vrijwel altijd afhankelijk van koppelingen met bestaande of nieuwe (on-premise of SaaS-) applicaties.

In de publieke sector bijvoorbeeld met landelijke voorzieningen gecombineerd met DigiD, maar elders ook met commerciële, bedrijfsspecifieke applicaties.

Uw eigen software ondersteunt dergelijke integraties, maar dit is niet altijd het geval bij de bestaande bronnen waarmee gekoppeld moet worden. Integratie met specifieke webservices en legacy software vereist veel maatwerk en specifieke kennis en het is vaak onmogelijk om met uw eigen staf aan al deze integratie eisen te voldoen. Daarnaast is het de vraag of het economisch verantwoord is om uw dure specialisten in te zetten voor het bouwen en langdurig onderhoud van deze integraties en koppelingen.

Voordelen

Key Benefits van Connections as a Service

Uw applicatie maakt deel uit van een complexe keten van IT processen.

De diverse koppelingen van uw commerciële software oplossing naar interne en externe applicaties zijn van groot belang voor de werking van uw applicatie en moeten veilig, betrouwbaar en kosten-effectief zijn.

Enable U werkt als Nederlands’ grootste integratiespecialist nauw samen met softwareleveranciers (ISV’s) om van deze uitdaging een kans te maken. Met ons flexibele integratie platform kunnen wij on-premise of in de cloud een complete integratieoplossing met honderden koppelingen volledig inrichten.

Alle gewenste koppelingen kunnen ‘As a Service’ worden ingericht, gemonitord en beheerd, of de betreffende applicaties nu lokaal, in de cloud of bij een ketenpartner staan. Het aanschaffen van hardware, software en de specialistische kennis van ontwikkelaars en beheerders is dus niet meer nodig, de integratie zelf wordt ‘As a Service’ aangeboden. We kunnen elke integratie-uitdaging aan; van enkele koppelingen tot Full Lifecycle API Management en totale outsourcing van IT-integratie.

Het optimaliseren van uw integratiestrategie zorgt er voor dat uw oplossingen zijn gebouwd voor succes op lange termijn.

Met een optimale integratiestrategie presteren uw systemen op topniveau met behoud van het hoogste niveau van beveiliging.

We hebben The Ultimate Guide to Integration for Independent Software Vendors geschreven, om ISV’s in staat te stellen zich te richten op het bouwen, upgraden en uitbreiden van hun oplossingen.

Laat integratieproblematiek u niet in de weg staan.

The Ultimate Guide to Integration

For Independent Software Vendors

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.