Sector

Fintech

In de financiële sector is wendbaarheid en flexibiliteit een must om te overleven, of beter nog; te winnen.

Fintech sector Enable U

Globalisering, digitalisering, maar ook stormachtige economische ontwikkelingen hebben een enorme impact op de manier waarop informatiesystemen worden ingezet.

Financiële instellingen zijn zeer afhankelijk van een paar grote business systemen, loosely-coupled met oudere (legacy)- en natuurlijk nieuwe applicaties. Meer en meer in de cloud, maar ook nog steeds via het eigen netwerk op on-premise systemen.​

Al deze applicaties zijn belangrijk voor de bedrijfsvoering en natuurlijk worden er data uitgewisseld worden tussen de verschillende systemen. Te vaak gebeurt dit nog via specifieke point-to-point connecties. In de loop van de tijd heeft dit bij veel organisaties tot een uitermate complexe, moeilijk te beheren en onveilige IT-infrastructuur geleid. Honderden processen die data tussen systemen heen- en weer pompen, API’s die niet centraal beheerd worden en dit alles zonder werkelijk zicht op wat er met privacygevoelige informatie gebeurt.​

Dit leidt tot processen die niet snel en eenvoudig kunnen worden gewijzigd waardoor het maanden kan duren voordat applicaties kunnen worden aangepast om nieuwe IT-initiatieven te ondersteunen.​

Integratieplatform

Met Enable U 2 Orchestrate bent u in staat om

Met het integratieplatform van Enable U worden verschillende typen (cloud, on-premise en/of hybride) applicaties snel en veilig geïntegreerd. Op een uniforme manier en gebruikmakend van moderne technologie. 

Nieuwe zakelijke initiatieven kunnen op deze manier binnen enkele dagen gerealiseerd worden. Ook het koppelen van complexe applicaties, op welk platform (legacy, hybride of cloud) dan ook gebeurt snel en zonder al te veel impact op de organisatie.

We kunnen iedere integratie-uitdaging aan; van enkele simpele koppelingen tot Full Lifecycle API Management en totale outsourcing van IT-integratie. 

Wilt u integraties liever ‘As a Service’ afnemen?. Ook dat is mogelijk en is de aanschaf van specialistische software en de bijbehorende specialistische kennis van ontwikkelaars en beheerders niet meer nodig.

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.