Enable U

Over ons

We are. the digital. integration people.
Innovatief specialist in IT integratie.

Wij zijn Enable U, innovatief specialist in IT integratie.

Al achttien jaar brengen we mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. Want de toekomst vormgeven? Dat is mensenwerk.

Door digitale integratie zijn mensen en organisaties meer dan ooit verbonden. En nu ons leven makkelijker en beter gemaakt wordt door technologie zijn alledaagse zaken het afgelopen decennium ingrijpend veranderd. De digitale systemen en processen die deze veranderingen mogelijk hebben gemaakt zijn continu in ontwikkeling en kunnen nog altijd efficiënter, veiliger en beter. De mensen die dat mogelijk maken? Dat zijn Enablers.

We werken vanuit ons kantoor in Amsterdam samen met meer dan 300 Nederlandse gemeenten en bedrijven in onder andere finance, zorg, telecom en industrie. We zien onze klanten als gelijkwaardige partners en hun corporate missie is daarmee een integraal onderdeel van ons denken.

Over ons

Wij maken data veilig op het juiste moment en voor de juiste toepassing toegankelijk

Als integratiespecialist ligt onze kracht in het realiseren én managen van werkende, veilige koppelingen. Eén aanspreekpunt, tot 24-uurs ondersteuning met functioneel én technisch beheer en een goed functionerende keten.