Oplossing

Managed Private Integration Platform

Complexe digitale integraties.
Onder controle.

Enable U MI dashboard
Managed Private Integration Platform

Met het Managed Private Integration Platform legt u integratie in handen van de integratiespecialist en houdt u zelf het overzicht en de controle.

Snel en veilig gekoppeld, professioneel beheerd. Natuurlijk zijn er altijd organisaties waar een eigen specifieke infrastructuur, helemaal afgestemd op de eigen architectuurprincipes en beschikbaarheidseisen een vereiste is.

In dat geval kan ervoor gekozen worden om een eigen integratie-architectuur in te richten met alle benodigde componenten. Zo kunt u Managed Integrations afnemen op een speciaal voor u samengestelde en ingerichte omgeving. Ook hier kan Enable U het volledige beheer van de integraties en koppelingen op zich nemen.

Integratieplatform

Uw eigen architectuur

Bij het Managed Private Integration Platform zijn er licenties nodig voor alle benodigde softwarecomponenten en wordt mogelijke hosting apart in rekening gebracht. Natuurlijk wordt er een op maat gesneden beheerovereenkomst opgesteld.

Met het Managed Private Integration Platform maakt u in uw eigen architectuur gebruik van Managed Integrations en benut u de kennis en vaardigheden van onze integratiespecialisten om te komen tot uw ideale, eigen, proactief door Enable U beheerde integratieplatform.

Met het Managed Private Integration Platform neemt u volledig beheerde koppelingen af tussen verschillende informatiesystemen. We bieden koppelingen tussen alle bekende applicaties en vele sector-specifieke koppelingen voor de overheidssector, (semi) overheidsvoorzieningen en onderwijsinstellingen.

Uitgelicht

Key benefits van het Managed Private Integration Platform

Zelf overzicht en controle, realisatie en beheer in handen van de specialist.

Bekijk hier hoe u zelf het overzicht en de controle houdt, terwijl u de realisatie en het beheer van uw integraties in de handen legt van de specialist.

Managed Private Integration Platform

Hoe kunnen we u Enablen met het Managed Private Integration Platform?

U kunt meteen van start.

Het is heel eenvoudig. Geef hier aan welke informatiesystemen u aan elkaar wilt koppelen, of met welke overheidsvoorziening.

Staat uw gewenste koppeling er niet bij? Geen nood, wij verzorgen álle koppelingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.