Oplossing

Managed Integrations

Complexe digitale integraties.
Onder controle.

Enable U MI
Managed Integrations

Managed Integrations zijn essentieel voor bedrijven die hun software en systemen goed willen laten samenwerken.

Gegevens binnen uw organisatie én naar (keten)partners moeten makkelijk en veilig uitgewisseld worden. Door gebruik te maken van Managed Integrations, besteed u het complexe werk uit aan experts. Dit geeft de interne IT-afdeling meer tijd voor andere belangrijke taken. Bovendien verkleint het de kans op fouten en storingen, en zorgt het ervoor dat alles up-to-date blijft met de nieuwste technologieën. Zo kunnen bedrijven flexibel en schaalbaar blijven in hun IT-omgeving.

 

Met Managed Integrations neemt u volledig beheerde integraties af tussen verschillende informatiesystemen.

Met Managed Integrations (MI’s) zorgen onze integratiespecialisten voor het bouwen, beheren en beveiligen van uw integraties en houdt u zelf het overzicht en de controle. Zo stelt u de interne IT-afdeling in staat zich te concentreren op strategische initiatieven.

Managed Integrations waarborgen een flexibele en schaalbare IT-omgeving.
De kans op fouten en downtime vermindert, en u heeft de garantie dat integraties up-to-date en in lijn met de nieuwste technologieën blijven. Zo waarborgt u een flexibele en schaalbare IT-omgeving.​

Enable U Consultants

Uitgelicht

Key Benefits van Managed Integrations

Managed Integrations biedt u een totaaloplossing waarbij u snel en effectief uw verbindingen realiseert en beheert. Geen onvoorziene kosten dus.

 

Met Managed Integrations neemt u volledig beheerde integraties af tussen verschillende informatiesystemen.

We bieden integraties tussen alle bekende applicaties en vele sector-specifieke koppelingen voor de overheidssector, (semi) overheidsvoorzieningen en onderwijsinstellingen.

U houdt zelf het overzicht en de controle terwijl u de realisatie en het beheer van uw integratie(componenten) in de handen legt van de specialist.

Cloud Connector

Het berichtenverkeer tussen uw organisatie en Enable U moet goed beveiligd worden. Als uw organisatie al een voorziening heeft met API Gateway functionaliteit kan dit prima ingezet worden. Indien uw organisatie dit (nog) niet heeft kan Enable U hiervoor de Cloud Connector leveren.

De Enable U Cloud Connector is een lichtgewicht API Gateway die als digitale poortwachter fungeert tussen Enable U en de omgeving van de klant. De Enable U Cloud Connector wordt bij uw organisatie geïnstalleerd en heeft alle benodigde functionaliteiten om het berichtenverkeer tussen Enable U en uw organisatie met PKIO certificaten te beveiligen.

Managed integrations bieden aanzienlijke voordelen ten opzichte van een iPaaS-platform.

Terwijl iPaaS vaak no-code oplossingen biedt voor snelle integratie, vergen ze nog steeds interne expertise en beheer. Managed integrations daarentegen zijn volledig outsourced en outtasked, waardoor bedrijven het integratieproces aan gespecialiseerde experts overlaten. Dit vermindert de werklast van de interne IT-afdeling en garandeert een hogere betrouwbaarheid en veiligheid.

De overige verschillen tussen iPaaS en Managed Integrations? Dat lichten wij toe in dit vergelijkingsdocument.

Managed Integrations vs iPaaS
Managed Integrations vs iPaaS

Geen extra architectuur- of licentiekosten bij aankoop.

Bij het implementeren van een iPaaS zijn vaak extra licenties of integraties nodig voor bijvoorbeeld privacy waarborging. De shift naar een iPaaS faciliteert meerdere business strategieën voor multichannel digitale platforms waardoor applicaties, processen en apparatuur allemaal veilig met elkaar kunnen communiceren. Maar de onverwachte kosten liggen vaak hoger dan initieel beoogd.

Met Managed Integrations zijn alle integrations al ontworpen en direct klaar voor gebruik, dus dat betekent voorspelbare kostenstructuren, in tegenstelling tot de variabele kosten die vaak gepaard gaan met iPaaS-gebruik. Dit maakt budgettering eenvoudiger en helpt bedrijven onverwachte uitgaven te vermijden, terwijl ze profiteren van professionele, op maat gemaakte integratieoplossingen. Uitbreidingen kunnen veilig ontworpen worden zonder extra kosten doordat alles voorgebouwd is en meteen geïmplementeerd kan worden.

 

 

Oplossing

Hoe kunnen we u Enablen met Managed Integrations?

U kunt meteen van start.

Het is heel eenvoudig. Geef hier aan welke informatiesystemen u met elkaar wilt integreren, of met welke overheidsvoorziening. Geen nood, wij verzorgen álle integraties.

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.