Oplossing

Managed Integrations

Complexe digitale integraties.
Onder controle.

Enable U MI
Managed Integrations

Het aantal integraties neemt de komende jaren explosief toe.

Door digitalisering van dienstverlening, de opkomst van IoT, steeds verdergaande integratie van waardeketens en de altijd aanwezige wens om IT flexibeler en efficiënter te maken zal het aantal integraties explosief toenemen in de komende jaren.

Met Managed Integrations (MI’s) zorgen integratiespecialisten voor het bouwen, beheren en beveiligen van de integraties en houdt u zelf het overzicht en de controle.

Snel en veilig gekoppeld, strak beheerd, wij zorgen voor de veiligheid van de geconfigureerde integraties en verbindingen.

Exponentiele groei aantal MI’s

In het eerste kwartaal van 2023 leverden wij gemiddeld 2,3 MI’s per werkdag op voor onze klanten. En daar mogen we best een beetje trots op zijn….

Uitgelicht

De Key Benefits van Managed Integrations

Managed Integrations biedt u een totaaloplossing waarbij u snel en effectief uw verbindingen realiseert en beheert. Geen onvoorziene kosten dus.

Met Managed Integrations neemt u volledig beheerde integraties af tussen verschillende informatiesystemen.

We bieden integraties tussen alle bekende applicaties en vele sector-specifieke koppelingen voor de overheidssector, (semi) overheidsvoorzieningen en onderwijsinstellingen.

U houdt zelf het overzicht en de controle terwijl u de realisatie en het beheer van uw integratie(componenten) in de handen legt van de specialist.

Met het Managed Private Integration Platform maakt u in uw eigen architectuur gebruik van de componenten van Managed Integrations en benut u de kennis en vaardigheden van onze integratiespecialisten om te komen tot uw ideale, eigen, proactief door Enable U beheerde integratieplatform.

Cloud Connector

Het berichtenverkeer tussen uw organisatie en Enable U moet goed beveiligd worden. Als uw organisatie al een voorziening heeft met API Gateway functionaliteit kan dit prima ingezet worden. Indien uw organisatie dit (nog) niet heeft kan Enable U hiervoor de Cloud Connector leveren.

De Enable U Cloud Connector is een lichtgewicht API Gateway die als digitale poortwachter fungeert tussen Enable U en de omgeving van de klant. De Enable U Cloud Connector wordt bij uw organisatie geïnstalleerd en heeft alle benodigde functionaliteiten om het berichtenverkeer tussen Enable U en uw organisatie met PKIO certificaten te beveiligen.

Oplossing

Hoe kunnen we u Enablen met Managed Integrations?

U kunt meteen van start.

Het is heel eenvoudig. Geef hier aan welke informatiesystemen u met elkaar wilt integreren, of met welke overheidsvoorziening. Geen nood, wij verzorgen álle integraties.

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.