Oplossing

Enable U 2Secure

Veilig en gecontroleerd toegang tot data en functionaliteit.

Enable U 2secure visual
API Gateway

U wilt gegevens en applicaties kunnen samenbrengen, verbinden én beveiligen.

Uw organisatie wil digitaal toegang bieden tot data uit basisadministraties en backoffice applicaties. En u wilt voor de dienstverlening aan uw klanten ook gebruik kunnen maken van wat anderen te bieden hebben via API’s. Deze ontsluitingen en aansluitingen van API’s moeten goed beveiligd zijn en over de gehele levenscyclus goed beheerd worden.

Uitgelicht

De voordelen van API’s

Enable U 2Secure stelt u in staat om API’s integraal te beveiligen en te beheren.

De API Gateway is essentieel binnen de API Managementstrategie: in plaats van het programmeren van alle mogelijke af te dwingen regels in de API’s zelf, breng je die regels generiek aan op de gateway en pas je deze toe voor toegang tot alle API’s waarvan het aangrijppunt gedelegeerd is naar de Gateway.

Met Enable U 2Secure beveiligt u de informatiestromen van en naar externe applicaties en integreert deze in uw bedrijfsprocessen. Andersom biedt Enable U 2Secure ook een veilige externe toegang tot de services in uw eigen applicatielandschap. Al het berichtenverkeer wordt gemonitord en ge-audit. Zo wordt het berichtenverkeer tussen zowel interne systemen als externe partijen (bijvoorbeeld Landelijke Voorzieningen) optimaal beveiligd.

Voordelen

De benefits van Enable U 2Secure

Technische standaarden

Integrale mogelijkheden

Enable U 2Secure beveiligt API’s mogelijk met centrale toegangscontrole. De gateway integreert met de meeste IAM-systemen en ondersteunt OAuth / OpenID Connect, FIDO, PCI-DSS, FHIR en PSD2. Buiten deze technische standaarden worden ook praktische invullingen daarvan zoals DigID, eHerkenning, eID, enz eenvoudig ondersteund.

Enable U 2Secure biedt brede dekking voor uw diverse infrastructuur en stelt u in staat om naadloos beveiligingsstandaarden en -oplossingen tussen ‘API-Consumers’ en ‘-Providers’ te overbruggen.

Bedrijfsprocessen

Transformatie en orkestratie

Enable U 2Secure biedt via XSLT-mogelijkheden tot transformatie van berichten en kan uiteraard aansluitingen verzorgen op alle mogelijke ‘end points’.

In combinatie met Enable U 2Orchestrate’ [LINK] kunt u bedrijfsprocessen helemaal ideaal over verschillende applicaties heen orkestreren, proces flow logica eenvoudig en herbruikbaar inbouwen en alle mogelijke berichttransformaties verrichten.

Uitbreiden

Add-ons voor  EnableU 2Secure

Enable U 2Secure. Optimale beveiliging.

Het is nu meer dan ooit van cruciaal belang om uw informatiestromen op een integrale manier te regelen. U wilt uw data -nu én in de toekomst- veilig en beheersbaar houden.

Enable U 2Secure

In de API Gateway Datasheet zetten we de opties en voordelen verder uiteen.

Laat hiernaast je gegevens achter om gratis de API Gateway Datasheet te downloaden.

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.