Oplossing

Enable U 2Secure Digikoppeling

De favoriete Digikoppeling voor veilige communicatie tussen overheidsorganisaties.

2Secure Digi Laptop
Enable U 2Secure Digikoppeling

Veilige communicatie tussen overheidsorganisaties.

Met de Enable U 2Secure Digikoppeling kunt u veilig en eenvoudig aansluiten op diensten, waar betrouwbaarheid een voorwaarde is. Voorbeelden zijn oa; het Omgevings Loket Online (OLO), de landelijke voorziening WOZ, MijnOverheid.nl (Lopende Zaken en Berichtenbox), DSO, BAG, CORV, GGK, DigimeldingDigileveringDigipoort en eFactureren. De oplossing wordt intensief gebruikt bij veel gemeenten, provincies, waterschappen en ministeries.

Uitgelicht

De kenmerken van
Enable U 2Secure Digikoppeling

De uitdaging

Overheidsorganisaties wisselen onderling steeds meer informatie uit. Basisregistraties worden gemeenschappelijk en alle overheden moeten hierop aansluiten. Landelijke voorzieningen binnen de overheid worden aangeboden via de “Digikoppeling” standaard. De implementatie van deze standaard vereist een solide, veilige en flexibele oplossing.

De oplossing

De Enable U 2Secure Digikoppeling, in combinatie met Enable U’s bewezen implementatiemethodiek, helpt overheidsorganisaties snel, effectief en tegen lage kosten aan te sluiten op de Landelijke Voorzieningen volgens de Digikoppeling WUS en ebMS standaarden. Daarnaast worden ook de HaalCentraal API’s en de daarbijbehorende standaarden ondersteund.

De Enable U Digikoppeling ondersteunt gegarandeerd alle huidige (WUS en ebMS) en toekomstige (WSRM) koppelvlakstandaarden voor Digikoppeling. Het is bovendien een volledig door Drummond gecertificeerde oplossing. Daarmee geeft het de hoogste graad van beveiliging en betrouwbaarheid voor berichtenverkeer via internet.
Wist u dat?

De Enable U Digikoppeling is in enkele dagen volledig functionerend te implementeren, testen en in productie te brengen. Andere producten zoals Enable U 2Orchestrate sluiten volledig aan op de Enable U Digikoppeling.

Enable U 2Secure Digikoppeling

Toekomstvast

De Enable U 2Secure Digikoppeling is een onderdeel van Enable U 2Secure. Enable U 2Secure is een zeer uitgebreide API Gateway waarmee de organisatie al het berichtenverkeer kan beveiligen. Hiermee wordt het mogelijk Cloud en SaaS strategieën te ondersteunen, waarbij systemen van buiten de organisatie op veilige manier ontsloten kunnen worden. Bovendien zijn ook andere connecties op basis van SOAP, REST, FTPS, HTTPS/2, etc. mogelijk.

Meer informatie over Enable 2Secure vindt u hier:

Oplossing

Meer informatie over Enable U 2Secure Digikoppeling?

Neem dan nu contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.