Oplossing

Enable U 2Orchestrate

Controle over de automatisering van uw bedrijfsprocessen

Enable U 2Orchestrate Groen
Enable U 2Orchestrate

Dé integratie oplossing die alle databronnen en applicaties met elkaar verbind en integreert

Iedere organisatie heeft een grote variëteit aan databronnen en applicaties ter ondersteuning van hun processen en dienstverlening naar klanten, burgers, patiënten en andere organisaties. Om deze processen zo efficiënt mogelijk in te richten om de best mogelijke digitale dienstverlening mogelijk te maken is het integreren en connecteren van diverse databronnen en applicaties absolute noodzaak.

Enable U 2Orchestrate is dé integratie oplossing die dit mogelijk maakt. Zo maakt u optimaal gebruik van uw bestaande systemen en die van uw partners en andere externe databronnen en worden informatiestromen goed en snel geautomatiseerd.

Uitgelicht

De kenmerken van
Enable U 2Orchestrate

Enable U 2Orchestrate

Enable U 2Orchestrate is een modern low/no code integratie platform, met gescheiden “build” en “run” platformen. Dit faciliteert het bouwen van cloud, on-premise en hybride integraties. Naast uitgebreide voorzieningen voor API Management, Master Data Management, EDI & Workflow management worden ook connecties met landelijke voorzieningen (bv MijnOverheid , efacturerenOLO/DSO, GBA, DUO, etc.) ondersteund. 

Met Enable U 2Orchestrate als hart van het iPaaS platform van Enable U integreren wij al uw applicaties en databronnen, zowel in de cloud als on premise (bv Hogeschool Saxion). Schaalbaarheid, security en betrouwbaarheid vormen de basis van deze oplossing. Bovendien heeft u dankzij overzichtelijke dashboards volledig inzicht in al uw integraties.

Oplossing

Meer informatie over Enable U 2Orchestrate?

Neem dan nu contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.