Oplossing

Enable U 2Distribute

Klassieke Gegevensdistributie gebruikmakend van cutting edge technologie.

Enable U 2 Distribute

Overheidsketens wisselen steeds meer data uit. Dat vraagt om veilige, efficiënte en flexibele vormen van datadistributie

In de nabije toekomst zullen overheidsinstanties gegevens uit externe bronnen, via HaalCentraal en andere overheidsbronnen moeten distribueren. Voor het afleiden en produceren van mutaties en het leveren van de juiste berichten in een hybride omgeving is de opslag van gegevens in een magazijn noodzakelijk.

Het is niet alleen belangrijk te weten dat een gebeurtenis heeft plaatsgevonden maar ook dat alle gerelateerde gegevens bijgewerkt worden in het gegevensmagazijn (bij Enable U en/of andere gegevensmagazijnen). Enable U 2Distribute biedt distributie van mutaties op persoons-en bedrijfsgegevens zoals vastgelegd in de BRP, KvK en BAG én andere,  afnemende systemen.

Enable U 2Distribute bevat voor gedefinieerde abonnementen op onze event-broker, gebruik makend van het Enable U gegevensmagazijn, met als doel mutaties te kunnen afleiden en te produceren.

Datadistributie kan worden afgenomen als verschillende Managed Integrations, met abonnementen op BAG gebeurtenissen, GBA/BRP gebeurtenissen en KVK gebeurtenissen.

Functionaliteit Enable U 2Distribute

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.