Bericht

Nieuw leiderschap voor Enable U

Met trots stellen wij u onze nieuwe CEO Frank Hoekstra voor. Met meer dan 25 jaar ervaring in de IT heeft Frank Hoekstra met succes de groei en bedrijfstransformatie voor diverse bedrijven geïnitieerd en geleid. Hij brengt een brede ervaring mee in het managen van snel groeiende bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Vanaf 1 december 2022 geeft Frank Hoekstra leiding aan Enable U.

Begeleiden naar de volgende groeifase

Enable U heeft een sterke en groeiende installed base en een toenemende vraag naar haar integratie- en API Management oplossingen. Het productportfolio groeit en Enable U wil uitbreiden in nieuwe verticals en geografische markten met steeds meer klanten, medewerkers.

Oprichter en terugtredend CEO Frank Arts legt uit: “In de afgelopen 18 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt aan ons bedrijf. Meteen al vanaf het begin liet Enable U een sterk aanhoudende groei zien. Dit vraagt om ontwikkeling in structuur en managementstijl. Ik ben ervan overtuigd dat Frank Hoekstra de juiste en ervaren leider is om Enable U door de volgende, complexe groeifase te loodsen. Zelf blijf ik aan boord als Chief Strategy Officer en ben ik verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onze bedrijfsstrategie, fusies en overnames.”

Wat betekent dit voor onze klanten?

We zullen onze klanten blijven ondersteunen met hoogwaardige integratie- en API management -oplossingen en goed beheerde integraties tussen bedrijfsapplicaties. Onze klanten kunnen van ons verwachten dat onze oplossingen en processen steeds volwassener zullen worden om dit te ondersteunen.

De samenstelling van het huidige management zal hetzelfde blijven om een soepele overgang van leiderschap te garanderen. Samen met onze consultants, managed services en support team zorgen we voor de continuïteit en hoogstaande kwaliteit van onze oplossingen en diensten. Enable u blijft investeren in de oplossingen, zodat Enable U de juiste keuze is voor nu en in de toekomst.

Enthousiast om te beginnen

“Het verbinden van verschillende digitale componenten en ze naadloos laten samenwerken, is wat Enable U doet. Maar dit beschrijft nauwelijks de strategische waarde die het zijn klanten oplevert” aldus de nieuwe CEO, Frank Hoekstra. “Op basis van toonaangevende principes rond onderwerpen als klanttevredenheid, kwaliteitsborging en ontzorging bij complexe IT processen is er nog steeds onbenut potentieel waar we een inhaalslag kunnen maken. Met deelname van Vortex Capital Partners is Enable U zeer goed gepositioneerd om zijn activiteiten uit te breiden naar andere verticals en territoria. Ik ben erg enthousiast om bij te dragen aan deze ambitie en een echte ‘Enabler’ te worden.”