Bericht

Module BRK (Basis Registratie Kadaster) as a Service

Module BRK (Basis Registratie Kadaster) as a Service

De Enable U integratiespecialisten Mark Happel en Lester Scheidema hebben van de BRK (Basis Registratie Kadaster) koppeling een module gemaakt.
De module is volledig GDS2 Compliant en ondersteunt het ophalen van gegevens en mutaties met betrekking tot drie Kadasterberichten, namelijk BRK, BAG en WION. Bovendien levert de module ondersteuning voor meerdere (ontvangende) backoffice applicaties. Bovendien levert de module ondersteuning voor meerdere (ontvangende) backoffice applicaties.

De package maakt gebruik van een transactie tabel om te garanderen dat alle mutaties gedownload worden en genereert tegelijkertijd een overzicht (Excel) van alle mislukte mutaties. Deze worden automatisch gemaild naar uw beheerder.

Geen enkele mutatie missen
De downloads vinden plaats op basis van nummer en niet op peildatum. Wanneer bij het downloaden van een mutatie een fout optreedt wordt dit nog tweemal geprobeerd op de dag van de mutatie. Mocht dit niet succesvol zijn, dan wordt het de dag erna weer geprobeerd. Uw beheerder wordt ook hiervan automatisch op de hoogte gesteld.

Ook de BRK koppeling bieden wij aan als Managed Integrations.

Met Managed Integrations kunt u data en diensten veilig, aan iedereen, op ieder moment aanbieden. Als eindproduct of juist als bouwsteen van andere diensten.

Wilt u meer informatie, of de Package direct afnemen?

YES, Enable me