Bericht

Managed Integrations – Complexe digitale koppelingen onder controle

Applicatie-Integratie

Alles hangt met alles samen. Dat geldt in steeds grotere mate ook voor de digitale wereld, waarin verregaande integratie plaatsvindt tussen applicaties en in waardeketens.

Data op het juiste moment in de juiste handen en de juiste context krijgen, daar gaat het om. Vaak bevindt die data zich verspreid over allerlei systemen, intern of steeds meer ook in de Cloud of bij ketenpartners. Het koppelen van systemen is daarmee van levensbelang voor een goede dienstverlening, maar is technisch, economisch en organisatorisch een flinke uitdaging.

Wetgeving, bedrijfszekerheid en de hybride IT- architectuur zelf stellen nieuwe eisen aan de beveiliging en integratie van de digitale berichtenstromen. Dat vraagt geavanceerde technologie, diepgaande
kennis, planmatige aanpak en een gedegen beheer over alle koppelingen. Maar… het is niet langer nodig om prijzige software aan te schaffen, complexe projecten aan te gaan en zeer specifieke kennis op te bouwen en vast te houden.

Enable U levert beveiligde integraties als ‘Managed Integrations’.

Met Managed Integrations biedt Enable U volledig beheerde, goed beveiligde verbindingen tussen applicaties in abonnementsvorm. Dat gaat veel verder dan IPaaS (Integration Platform as a Service); het gaat om ingerichte, veilig werkende digitale informatiestromen ‘as a Service’.

Enable U begrijpt als geen ander hoe je soepel koppelingen realiseert tussen applicaties, systemen, technieken en platformen. Met hun gestandaardiseerde aanpak geven ze grip op elk integratie­vraagstuk, waar dat voorheen nog een hoofdpijndossier was.

Het resultaat voor onze klanten?
De vrijheid om zich te kunnen richten op de meest ideale samenstelling van propo­sities voor klanten. Of veel sneller kunnen groeien door kerndiensten als makkelijk te koppelen digitale bouwsteen aan te bieden aan ketenpartners. Als integratie geen issue meer is, kunnen er echt meters gemaakt worden!