Bericht

KVK Mutatieabonnement gewijzigd.

KVK

Vanaf juli van dit jaar wordt het KVK Mutatieabonnement gewijzigd en worden alleen de mutatieberichten uit het Handelsregister verstuurd, waarmee u uw gegevens actualiseert. 

Verlaag uw beheerlast, verhoog datakwaliteit

Dit is het moment om uw beheerlast te verlagen en uw datakwaliteit te verhogen met actuelere data. Zo kan het interessant zijn om te beschikken over historische gegevens zodat u alle wijzigingen van één entiteit terug kunt kijken. Of om KvK informatie te combineren met gegevens van bijvoorbeeld het Kadaster of andere overheidsinstellingen. Het belangrijkst is dat u bij de keuze voor een koppeling zorgt voor neutraliteit. Zo voorkomt u een lock-in bij een leverancier van specifieke applicaties. 

Enable U biedt één integrale oplossing voor het ontsluiten van al uw Nederlands Handel Register-data (NHR), met directe connecties naar het KVK Handelsregister Inschrijving en het KVK Basisprofiel. Door gebruik te maken van het Enable U Managed Integrations platform zijn alle afnemende systemen (dus ook andere gegevensmagazijnen) wél altijd up-to-date.  

Overige voordelen

Mutaties op NNP zijn direct opvraagbaar, dit is voor veel processen (applicaties) van groot belang.
Bevragingen op Vestiging (VES) en Maatschappelijke Activiteit (MAC) zijn mogelijk.
Meerdere vormen van abonnementen mogelijk voor afnemende applicaties.
Beduidend goedkoper omdat u met één koppeling meerdere applicaties koppelt aan de KvK gegevens.
Eenvoudiger aan te sluiten op landelijke ontwikkelingen als HaalCentraal en eenvoudiger om te voldoen aan de Wet Open Overheid & Wet Elektronische publicaties.
Ondersteuning voor één of meerdere endpoints voor de diverse berichten. Zo is flexibiliteit en schaalbaarheid mogelijk tussen de verschillende soorten berichten en meerdere afnemende applicaties.

Bent u klant van Enable U en heeft u nog geen bericht ontvangen over de wijziging? Neem dan contact op met uw Account Manager voor een passende aanbieding. U kunt ook een mail sturen naar sales@enable-u.com.