Bericht

KvK Informatie;
Altijd up-to-date met Managed Integrations

Kvk

De Kamer van Koophandel (KvK) investeert fors om haar dienstverlening te moderniseren.
Het KVK Mutatieabonnement in de huidige vorm (via mutatieleveringen in een Excel bestand)
stopt per 1 januari 2024. Vanaf dan worden mutatieberichten alleen uit het Handelsregister verstuurd, waarmee de actuele gegevens opgehaald worden. Op die manier wordt de actualiteit
van de mutatiegegevens gewaarborgd.

De huidige manier, het inlezen van een (maandelijks) mutatiebestand, voldoet niet langer aan de eisen van deze tijd. Vooral omdat belangrijke, tussentijdse, wijzigingen in KvK gegevens op die manier niet altijd te achterhalen zijn.

Oplossing voor u als afnemer; Enable U Managed Integrations

Enable U biedt één integrale oplossing voor het ontsluiten van al uw Nederlands Handel Register-data (NHR), met directe connecties naar het KVK Handelsregister Inschrijving en het KVK Basisprofiel. Door gebruik te maken van het Enable U Managed Integrations platform zijn alle afnemende systemen (dus ook andere gegevensmagazijnen) wél altijd up-to-date. Dit biedt u als afnemer nu al een oplossing die vergelijkbaar is met de nieuwe wijze van aanbieden van de KVK. Met de onderliggende producten Enable U 2Distribute, Enable U 2Notify en OpenTunnel worden de connecties gelegd, de afnemersindicaties en abonnementen gezet en de bericht transformaties en orkestraties vorm gegeven.
Als klant krijgt u een eigen dashboard om het berichtenverkeer in de gaten te houden.

Andere voordelen:
• Ook mutaties op NNP (niet-natuurlijk persoon als eigenaar) zijn direct opvraagbaar, dit is voor veel processen (applicaties) van groot belang.
• Meerdere vormen van abonnementen zijn mogelijk voor afnemende applicaties. Bijvoorbeeld op basis van geometrie (een bepaald gebied) of een abonnement waarbij
de aangesloten applicatie zelf bepaalt welke bedrijven gevolgd moeten worden.
• Ook bevragingen op Vestiging (VES) en Maatschappelijke Activiteit (MAC) zijn mogelijk.
• Ondersteuning voor één of meerdere endpoints voor de diverse berichten. Zo is flexibiliteit en schaalbaarheid mogelijk tussen de verschillende soorten berichten en meerdere afnemende applicaties.

Door de KvK informatie in uw applicaties en gegevensmagazijnen up-to-date te houden met een Managed Integratie (een integratie as a Service) bent u niet langer afhankelijk van een maandelijkse import en van alle problemen die daarbij horen. Deze dienst heeft al een bewezen track-record bij Enable U klanten zodat u verzekerd ben van bewezen en gegarandeerde technologie en ondersteuning. Het is dus niet nodig om te wachten op deze ontwikkeling, we kunnen vandaag al aan de slag.

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.