Bericht

Integration hero: Yauheni

Enable U bestaat uit individuele helden. Sommigen werken samen met onze klanten, anderen sturen facturen. Sommigen zijn ons eerste aanspreekpunt als we gebeld worden en anderen werken op de achtergrond om systemen draaiende te houden of nieuwe verbindingen te maken.

Enable U werkt vooral zo efficiënt dankzij onze vele integratiehelden. Deze serie Integration Heroes is bedoeld om die individuen te eren.

Yauheni werkt als Software Engineer in het MI Modules-team.

Dus, Yauheni, wat doe je eigenlijk de hele dag als integration hero?

Mijn huidige taakomschrijving is het creëren van nieuwe dingen, nadenken over de uitdagende problemen waarmee we worden geconfronteerd, en natuurlijk het oplossen van deze uitdagingen. Gedurende de dag werk ik aan een paar problemen, maak ik fixes of creëer ik nieuwe functionaliteit. Af en toe moet ik mijn kennis opfrissen en specifieke technische artikelen of boeken lezen.

Wanneer ben je begonnen met werken bij Enable U?

Ik ben in juli 2022 bij het bedrijf begonnen.

Wat deed je voordat je bij ons kwam?

Ik ben begonnen als ingenieur gespecialiseerd in optica en lasers. Daarna werkte ik in een outsourcing-IT-bedrijf.

Welk deel van je huidige functie vind je het leukst?

Ik vind het het leukst om onderzoek te doen, dingen te verkennen en natuurlijk nieuwe dingen te creëren, nieuwe oplossingen voor uitdagingen maken. 

Wat doe je om je kennis up-to-date te houden?

Om mijn kennis up-to-date te houden lees ik het liefst boeken en artikelen. En ik volg IT-conferenties zoals JUG Ru Group, Joker, Jpoint en nog een aantal andere.

Hoe zou je Enable U als bedrijf omschrijven?

Echt wel anders dan andere bedrijven die ik eerder heb gezien. Ik geniet zeker van onze toffe sfeer op kantoor. En onze teambuilding activiteiten vind ik heel leuk!

Werk is belangrijk, maar wat doe je in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd besteed ik aan lezen, bordspellen spelen met mijn vrouw, openluchtrecreatie en andere dingen.

Je bent onlangs verhuisd naar een compleet nieuwe omgeving, dit moet een enorme impact hebben gehad op je persoonlijke leven. Hoe heb je dat gedaan en hoe gaat het nu met je?

We zijn bijna een jaar geleden vanuit Belarus naar Vilnius verhuisd. We zijn hier begonnen met het maken van nieuwe connecties en vrienden, maar we houden zeker ook heel veel contact met vrienden in Belarus.

Wat zou je tegen je andere Enable U-collega’s willen zeggen?

Blijf de goede integration hero teamspelers die we nu zijn. Altijd.