Bericht

Integration Hero: Hanna

Integration hero

Enable U bestaat uit individuele helden. Sommigen werken samen met onze klanten, anderen sturen facturen. Sommigen zijn ons eerste aanspreekpunt als we gebeld worden en anderen werken op de achtergrond om systemen draaiende te houden of nieuwe verbindingen te maken.

Enable U werkt vooral zo efficiënt dankzij onze vele integratiehelden. Deze serie Integration Heroes is bedoeld om die individuen te eren.

Hanna is werkzaam bij Enable U als UI/UX Designer.

Dus Hanna, wat doe je eigenlijk de hele dag als Integration Hero?

Gedurende de dag houd ik mij bezig met verschillende taken die gericht zijn op het verbeteren van de gebruikerservaring en het interface-ontwerp. Dit omvat brainstormsessies om creatieve ideeën te genereren, concepten te visualiseren, wireframes en prototypes te maken, samen te werken met stakeholders en iterating design op basis van feedback.

Wanneer ben je begonnen met werken bij Enable U?

In maart 2022 ben ik begonnen bij Enable U.

Wat deed je voordat je bij ons kwam?

Voordat ik bij Enable U kwam, heb ik marketing gestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik deelgenomen aan internationale vrijwilligersprogramma’s. Deze ervaring verbreedde mijn horizon en vergrootte mijn passie om bij te (willen) dragen aan een betere wereld. Na formeel en non-formeel onderwijs ging ik werken voor een e-commercebedrijf. Daar heb ik ervaring opgedaan met het ontwerpen.

Welk deel van je huidige functie vind je het leukst?

Het deel van mijn huidige rol dat ik het leukst vind, is de mogelijkheid om te brainstormen en ideeën te visualiseren. Het stelt mij in staat mijn creativiteit de vrije loop te laten en innovatieve oplossingen op tafel te brengen.

Wat doe je om je kennis up-to-date te houden?

Om mijn kennis up-to-date te houden, doe ik regelmatig online cursussen en maak gebruik van platforms die inzicht bieden in de nieuwste trends en technologieën op het gebied van UI/UX-ontwerp.

Hoe zou je Enable U als bedrijf omschrijven?

Enable U is een vooruitstrevend en oplossingsgericht bedrijf. Het is een plek waar mensen zich op hun gemak voelen, vrijuit ideeën kunnen uitwisselen en elkaar helpen. Deze omgeving bevordert de creativiteit en stelt werknemers in staat betekenisvolle bijdragen te leveren.

Werk is belangrijk, maar wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met creatieve activiteiten zoals het volgen van workshops, bezoeken van tentoonstellingen en bijwonen van concerten. Het verkennen van verschillende vormen van kunst en cultuur, inspireert me, of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe artiesten of het bijwonen van live-optredens. Daarnaast verzamel ik vinylplaten. Elke plaat heeft een uniek verhaal en draagt bij aan mijn rijke en omvangrijke muzikale reis. Naast deze interesses reis en fiets ik graag en geniet van het ontdekken Vilnius en de wijde omtrek.

Je bent verhuisd naar een compleet nieuwe omgeving, dit moet een enorme impact hebben gehad op je persoonlijke leven. Hoe heb je dat gedaan en hoe gaat het momenteel met je?

De verhuizing naar een compleet nieuwe omgeving had inderdaad een grote impact op mijn persoonlijke leven. Ik pas me aan door gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden die hier voor mij beschikbaar zijn. Hoewel ik mijn familie en vrienden mis, bouw ik geleidelijk aan een nieuw supporting netwerk op in mijn nieuwe omgeving.

Wat zou je tegen je Enable U collega’s willen zeggen?

Ik wil mijn collega’s bedanken voor de vriendelijkheid en steun die ze hebben gegeven en nog steeds geven. Ik kijk ernaar uit om met ieder van jullie samen te werken en bij te dragen aan het succes van onze projecten. Laten we samen blijven inspireren en innoveren!