Bericht

Integration Hero: Gijs

gijs veldpaus

Enable U bestaat uit individuele helden. Sommigen werken samen met onze klanten, anderen sturen facturen. Sommigen zijn ons eerste aanspreekpunt als we gebeld worden en anderen werken op de achtergrond om systemen draaiende te houden of nieuwe verbindingen te maken.

Enable U werkt vooral zo efficiënt dankzij onze vele integratiehelden. Deze serie Integration Heroes is bedoeld om die individuen te eren.

Gijs werkt als Digital Sales Consultant in het Sales & Marketing team.

Dus, Gijs, wat doe je eigenlijk de hele dag als integration hero?

Ik hou mij met name bezig met offertes maken, sales tickets oplossen en klanten bellen.

Wanneer ben je begonnen met werken bij Enable U?

Voor ik in dienst kwam, heb ik ook 5 maanden stage gelopen bij Enable U tot afgelopen juni. Op 15 december 2023 ben ik (weer) in dienst getreden bij Enable U.

Wat deed je voordat je bij ons kwam?

Tijdens mijn studie heb ik meerdere baantjes gehad. Het langst zat ik bij DPG media en Vriendenloterij, namelijk 4 jaar. Daarna heb ik ook nog bij een Kredietadviseuren bedrijf gewerkt.

Welk deel van je huidige functie vind je het leukst?

Het contact met klanten en het bieden van een oplossing die echt veel mensen helpt verbinden.

Wat doe je om je kennis up-to-date te houden?

Ik probeer elke dag het nieuws te lezen en zo zoveel mogelijk mee te krijgen. Doordat ik makkelijk contact maak en niet bang ben om vragen te stellen, stap ik makkelijk op mensen af om uitleg te vragen als ik iets niet snap.

Hoe zou je Enable U als bedrijf omschrijven?

Enable U is een bedrijf met een laagdrempelige werkomgeving waar je makkelijk binnen stroomt. Door de combinatie van jonge mensen met een andere visie en mensen met meer ervaring kunnen jonge mensen ervaring opdoen en mensen met meer ervaring nieuwe visie en blikken zien hoe het ook anders kan bijvoorbeeld.

Werk is belangrijk, maar wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals met vrienden. Ook reis ik graag of liefst zoveel mogelijk. Doordat ik nu een beperkt aantal verlofdagen hebben, heb ik ook minder vrije tijd om te reizen. Maar ik maak er het beste van door kortere reizen te maken.

Wat zou je tegen je andere Enable U-collega’s willen zeggen?

Geniet van de kleine dingen in het leven, ook als je druk bent.