Historie

We are the digital integration people.

Wij zijn Enable U, the digital integration people. Integratie is ons vak, misschien zelfs onze passie. Wij zorgen goed voor onze klanten en hun projecten. Van begin tot eind, van creatie tot onderhoud, inclusief alle belangrijke aspecten zoals governance en security. Terwijl onze klanten zich kunnen concentreren op nieuwe en heldere ideeën om zaken of diensten te verbeteren, nemen we de pijn weg van het integreren en onderhouden ervan. Probleemloos en toekomstbestendig.

We zijn er altijd.

Onze werkwijze

Wij werken met state-of-the-art software.

Wij werken aan uw projecten met meer dan honderd Enablers in multidisciplinaire teams. ​​

Ons werk

Wij zijn actief in de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en nutsbedrijven. Met inmiddels meer dan 300 tevreden klanten.

We creëerden en onderhouden meer dan 5000 veilige digitale integraties, klaar om overal te implementeren.

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 2005 door Frank Arts en Kees Neven, is Enable U uitgegroeid tot de specialist op het gebied van beheer en beveiliging van integraties bij grote organisaties. Door de standaardaanpak met bewezen methoden voor geconfigureerde integraties, data flows en beveiligings-policies, realiseert Enable U integraties sneller en tegen lagere kosten.

Unieke totaaloplossing
Nu applicaties “ as a Service” vanuit de Cloud worden afgenomen en steeds meer ‘eigen’ systemen ook in de Cloud worden geplaatst, worden beheerde en veilige Managed Integrations gerealiseerd via het Enable U  Cloud Platform. Met deze unieke totaaloplossing wordt een abonnement op werkende en beheerde verbindingen voor hybride omgevingen (combinatie on-premise / cloud) aangeboden. Enable U ontzorgt door de hardware, software, de specialisten en het beheer voor zijn rekening te nemen, de klant behoudt de controle.

Groei

Vortex: De ambities van Enable U leidde in 2020 tot het samengaan met investeringspartner Vortex Capital Partners, een gespecialiseerde investeringsmaatschappij die zich richt op bedrijven die technologie toepassen om zich te onderscheiden. Met de ondersteuning van Vortex kunnen we niet alleen sneller aan de sterk groeiende behoefte in de markt voldoen maar maken we ook de efficiëntieslag om internationaal een relevante rol te kunnen spelen.

Jnet: In 2021 nam Enable U, in samenwerking met Vortex Capital Partners, JNet over. Al jarenlang is JNet, met het eigen OpenTunnel product dat alle overheidsstandaarden ondersteunt, een betrouwbare leverancier van integratieoplossingen.  Met nieuwe ontwikkelingen, zoals de GebeurtenisMakelaar, kunnen praktische gebruiksscenario’s voor overheden snel en kosteneffectief worden gerealiseerd.

Door onze strategische kennis en technische kennis op het gebied van digitale integratie te combineren, bieden we continu de flexibele basis voor snelle incrementele optimalisaties aan uw organisatie. Nu en in de toekomst.

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.