Bericht

Het CvdM kiest voor Managed Integrations

CvdM Connections as a Service

Het Commissariaat voor de Media houdt toezicht op de naleving van de Mediawet en ondersteunt daarmee de informatievrijheid. Voor het aansluiten op de NHR-dataservice van de Kamer van Koophandel, (waar alle ondernemingen, rechtspersonen, en gemeenten in staan geregistreerd) zocht het CvdM een oplossing om –op basis van StUF-BG 3.10 berichten – aan te kunnen sluiten.

Omdat het CvdM niet beschikt over een Enterprise ServiceBus (ESB) en zij bij voorkeur een directe koppeling tussen Djuma (het zaaksysteem van Circle Software, dat geen StUF-HR berichten ondersteunt) en het NHR Kamer van Koophandel wilden maken, zochten wij een oplossing om deze integratie te realiseren. Met Managed Integrations kiest het Commisariaat voor de Media voor een volledig beheerde standaard connectie, inclusief de aansluiting om hun omgeving.

Met Managed Integrations realiseert Enable U beveiligde integraties tussen verschillende systemen. Zowel ‘on premises’, vanuit de Cloud, met SaaS-applicaties als met ketenpartners.
De integraties kunt u als dienst afnemen, waarbij zowel de realisatie als het beheer op de koppeling volledig voor u wordt uitgevoerd. Door voor te kiezen voor MI kan het CvdM snel en moeiteloos haar dienstverlening garanderen.

De integratie experts van Enable U maken niet alleen gebruik van hun integratiekennis, maar ook van state-of the art-technologie om datastromen soepel te laten lopen, verdacht verkeer uit te lichten, en snel op beveiligingsincidenten te kunnen reageren.

Meer informatie over Managed Integrations?

YES, Enable me