Bericht

Enable U ontvangt ISO/IEC 27001 certificaat van DEKRA

Enable U ontvangt ISO/IEC 27001 certificaat van DEKRA

Enable U heeft op 28 februari 2019 het certificaat voor ISO/IEC 27001:2013 van certificeringsorganisatie DEKRA ontvangen.

De certificering geeft aan dat Enable U voldoet aan de voorwaarden op het toepassingsgebied ‘het koppelen, integreren en beveiligen van informatiestromen door middel van consultancy, producten, cloud en managed services’.

Beveiliging /Security zit al diep in de genen van Enable U en zijn medewerkers,en met deze ISO Certificering kunnen we dit ook op een goede manier laten zien. Zowel binnen onze eigen organisatie
als ten behoeve van onze klanten.

Enable U zorgt -als integratiepartner-  voor veilige ketenintegratie van digitale data en diensten tussen verschillende IT-systemen. Het bedrijf ‘enabled’ beheerste ontsluiting naar derden en sluiten aan op wat anderen te bieden hebben.

Sinds de oprichting in 2013 heeft Enable U zijn productenportfolio ontwikkeld waarmee het integreren van systemen en het beveiligen van berichtenverkeer mogelijk gemaakt wordt en een dienstenportfolio waarin het leveren van specialistische integratie architectuuradviezen- en services centraal staat.
Met deze kennis en het productenportfolio is tevens het Enable U Integratie Cloud Platform (iPaaS) ontwikkeld waarmee elke organisatie zijn diensten op een veilige manier eenvoudig beschikbaar kan stellen aan ketenpartners of deze juist kan consumeren/afnemen.

Inmiddels heeft Enable U zo’n 50 mensen in dienst en meer dan 275 klanten, van telecomgigant Ziggo-Vodafone, EDSN (Energie Data Center Nederland) en Hogeschool Saxion tot vele lokale en centrale overheden. Door de opkomst van IoT en het ontstaan van steeds ketenintegraties zal de waarde van integratie alleen maar toenemen. Met het oog op security, de AVG en vertrouwde dienstverlening is de certificering een erkenning om aan te tonen dat Enable U dit op een goede en betrouwbare manier doet.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.