Bericht

Enable U lanceert nieuwe functionele modules vanuit het Managed Integrations Platform

Managed Integrations functionele modules

We blijven onze leveringsmethoden en technologie continu verbeteren en de levercapaciteit opvoeren. De nieuwe Managed Integrations modules zorgen voor uitgebreidere functionaliteiten van Managed Integrations. Zo kunnen we uiteindelijk meer integratieproblemen oplossen, sneller leveren en betere dienstverlening aan burgers mogelijk maken.

Enable U 2Archive

Enable U 2Archive (voorheen StelselPlus) is een functionele module op een Managed Integration. Door Enable U 2Archive functionaliteit te koppelen aan integratieflows is het mogelijk om berichten voor een langere tijd te kunnen bewaren. Er zijn standaard archieven voor de DSO, GGK, BRP verwerkingslogging en eFacturen.


Enable U 2Notify

Enable U 2Notify Biedt Publish en Subscribe functionaliteit voor allerlei gebeurtenissen, mutaties en events. Specifieke kenmerken van inkomende berichten,  gebeurtenissen, mutaties en events worden door Enable U 2Notify vastgelegd en kunnen op basis hiervan weer doorgestuurd (publish) of afgenomen (subscribe) worden door afnemende systemen en organisaties. Een afnemende organisatie krijgt op deze gebeurtenisstroom dan een abonnement.


Enable U 2Distribute

Enable U 2Distribute U wilt als organisatie niet alleen weten dat een gebeurtenis heeft plaatsgevonden maar ook dat de gerelateerde gegevens bijgewerkt worden in het Enable U gegevensmagazijn en/of andere gegevensmagazijnen. Enable U 2Distribute is een oplossing /extensie gebaseerd op de Enable U 2Notify event broker, en biedt distributie van mutaties op persoons-en bedrijfsgegevens zoals vastgelegd in de BRP, KvK en BAG én naar afnemende systemen.


efactureren

eFactureren Stelt u in staat om snel en veilig eFacturen verzenden en ontvangen via het besloten Peppol netwerk. Dit vanuit en naar het eigen financiële systeem.

Wilt u snelle implementatie van onderstaande oplossingen?
Neem dan contact op met uw account manager, of via onderstaand formulier.


Complexe digitale integraties. Onder controle.

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.