Bericht

Enable U gaat verhuizen!

Kraanspoorgebouw

Na jarenlange trouwe dienst verruilen wij onze kantoren in Kaap Noord voor een inspirerende nieuwe omgeving in Amsterdam Noord.

Op het voormalig terrein van de NDSM-werf werken wij vanaf 1 september vanaf Kraanspoor 20. Een modern complex in een omgeving met veel historie.

De verhuizing naar Kraanspoor symboliseert niet alleen een fysieke verandering, maar ook een verschuiving naar een omgeving die rijk is aan inspiratie en innovatie. Met uitzicht op het water en omringd door de bedrijvigheid van de haven, wordt verwacht dat deze nieuwe locatie de samenwerking, innovatie en integratie binnen Enable U naar nieuwe hoogten zal stuwen. Het transparante gebouw biedt niet alleen een adembenemend 360-graden uitzicht, maar fungeert ook als een ontmoetingsplek voor Enablers, klanten en partners om hun krachten te bundelen en samen te werken aan naadloze integratieoplossingen.

Met trots kijken we waar we nu staan en wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Een trouwe klantenkring, solide relaties, bewezen technologie en kennis, een club enthousiaste Enablers met tomeloze inzet, en nu ook een prachtig nieuwe locatie die al deze elementen samenbrengt en versterkt. We zijn meer dan dankbaar en kijken met opgeheven hoofd naar wat de toekomst voor ons in petto heeft.