Bericht

Één digitale “ik”?

Lana Enable U video

Lana Vredenduin, Identity Specialist van Enable U vertelt in deze korte video meer over digitale identiteiten. Hoe u deze complexe technologie op zó’n manier in uw architectuur past dat u met minimale inspanning maximale ondersteuning kunt bieden aan uw gebruikers en personeel, daar willen onze integratiespecialisten u graag mee helpen.

Op steeds meer plaatsen gebruiken we digitale identificatieprocessen om te bewijzen wie we zijn. De belastingaangifte, een digitale brief van de overheid lezen en een rijbewijs of VOG aanvragen, de DiGiD app wordt door iedere Nederlander zeer frequent gebruikt. In de toekomst zal voor nog veel meer zaken een digitale identificatie gevraagd worden, ook over de (EU) grenzen heen.

Iedere overheidsinstelling, financiële organisatie, bank, ziektekostenverzekeraar of onderneming kan natuurlijk zelf alle software ontwikkelen om dit te ondersteunen.  Maar het wordt er niet eenvoudiger op met alle initiatieven die we nu in de markt zien; DiGiD, eHerkenning, eIDAS en natuurlijk de toekomstige nieuwe Europese Digitale Identiteit. De vraag die iedere organisatie zich moet stellen is; staan we toe dat (politieke) beslissingen van anderen ons identificatiebeleid beïnvloeden of geven we dit proces uit handen zodat we ons ervan verzekeren dat we elke (toekomstige) standaard zonder moeite kunnen ondersteunen?

Neem eens contact op met de integratiespecialistenen bespreek uw vraag of laat ons u verder helpen met het integreren van diensten van Digitale Identiteiten met uw dienstverlening.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.