Dienst

Managed Services

U de ruimte voor innovatie en flexibiliteit, wij het operationeel beheer en de security. Dat zijn onze managed services!

Het beheer van uw integratieoplossing is in de beste handen bij de experts van Enable U. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten en bedrijfsprocessen

Het belang van goede, veilige en duurzaam werkende koppelingen is groot en privacygevoelige informatie moet optimaal worden beschermd. Integratie is noodzakelijk maar complex. Er is specialistische kennis nodig om uw integraties te managen, het beheer te doen en de integraties te onderhouden. Dat zijn managed services van Enable U, wij hebben de juiste kennis!

Het is vaak niet mogelijk om die specialistische kennis op te bouwen of snel aan te trekken. Organisaties van klein tot groot kiezen daarom steeds vaker voor de ondersteuning die Managed Services van Enable U biedt. Uw organisatie wil tenslotte ook gegarandeerde beschikbaarheid krijgen op de werking van de integratiecomponenten. Daarom is Enable U uw managed services provider voor uw it infrastructuur!

Wilt u zich als organisatie optimaal kunnen focussen op uw core business en bedrijfsprocessen?

Of heeft u regelmatig te maken met storingen en wilt u de continuïteit vergroten? Enable U kan het beheer eenvoudig uit handen nemen en verder professionaliseren. Wij lichten alle Enable U Managed Services scenario’s toe in de brochure.

Flexibiliteit in keuze

Met het Enable U Managed Services portfolio bieden wij een passende oplossing voor iedere organisatie.

Patches & Updates Pakket

Uw integratie-software blijft altijd up-to-date en maximaal beveiligd met de laatste patches en updates. Zo hoeft u niet langer te investeren in specialistische kennis en hoeft u niet bang te zijn dat er onnodige verstoringen optreden.

Beperk risico’s en impact

Technisch + Functioneel Beheer Pakket

Ontwikkelde integraties (processen, koppelingen, policies en services) worden pro-actief gemonitord én onderhouden. Er is gegarandeerde beschikbaarheid van alle componenten die geconfigureerd zijn op de Enable U integratie-software.

Waarborg continuïteit van uw dienstverlening

Technisch Beheer Pakket

De werking van uw integratiesoftware wordt pro-actief in de gaten gehouden.
Er is een gegarandeerde beschikbaarheid van de Enable U integratie-software.

Verbeter beschikbaarheid van technische componenten

Benefits

De voordelen van Enable U Managed Services

Enable U is de Managed Services Provider

Voor blijvend werkende, veilige verbindingen.

Enable U Managed Services

Voor een goede IT infrastructuur

Download hier de volledige beschrijving van onze Managed Services Pakketten.

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.