Dienst

Managed Consultancy Services

Voortdurende expertise en support met Enable U’s Managed Consultancy Services.

Enable U Consultants

Onze Managed Consultancy Services is ontworpen voor klanten van Enable U die altijd willen kunnen rekenen op diepgaande kennis en technische expertise.

Met Enable U Managed Consultancy Services heeft u de zekerheid dat u altijd kunt terugvallen op onze ervaren consultants. Zij combineren grondige kennis van uw organisatie met technologische knowhow.

Waarom kiezen voor Enable U Managed Consultancy Services?

Door onvoldoende interne expertise en kennis van complexe IT-systemen en de inrichting ervan onstaat gebrek aan continuïteit en betrouwbaarheid.  Veranderingen aan de configuratie of aan de software zelf vereisen aandacht en onderhoud, wat moeilijk bij te houden is zonder gespecialiseerde ondersteuning. Organisaties kunnen moeite hebben met het behouden van gekwalificeerd IT-personeel, wat leidt tot kennisverlies en inconsistente service. Onverwachte technische storingen en problemen nemen toe door een gebrek aan proactief beheer en monitoring. Dit resulteert in verhoogde downtime en verminderde efficiëntie, wat uiteindelijk uw bedrijfsvoering schaadt.

Onvoldoende flexibiliteit en controle over IT-ondersteuning ontstaat vaak door de overbelasting van Interne IT-teams, waardoor ze niet snel genoeg kunnen inspelen op veranderende bedrijfsbehoeften. Verouderde systemen en infrastructuur belemmeren de mogelijkheid om snel en effectief te reageren op nieuwe uitdagingen. Daarnaast ontbreekt vaak een duidelijk overzicht en regie over IT-prioriteiten, waardoor strategische beslissingen moeilijk te maken zijn.

Inefficiëntie en vertraging bij het oplossen van kritieke problemen komen voort uit een gebrek aan gespecialiseerde kennis en middelen binnen het team. Onvoldoende communicatie en coördinatie tussen verschillende IT-afdelingen kunnen het identificeren en oplossen van problemen vertragen. Verouderde of ontoereikende systemen maken het moeilijk om snel en effectief op storingen te reageren.

 

Enable U levert Managed Consultancy Services voor de Layer7 API Gateway en de integratiesoftware van Boomi.

Onze Managed Consultancy Services bestaan uit twee belangrijke componenten.

 

Ondersteuning bij Functionele Verstoring met een hoge impact

Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om Prio1 Verstoringen op te lossen, ook als het gaat om de verstoringen die te wijten zijn aan de functionele configuratie. Dit zorgt ervoor dat kritieke issues snel en efficiënt worden opgelost.

Inzet van een dedicated Consultant op Vaste Dagen

Onze consultants zijn beschikbaar op vaste, geplande dagen, minimaal één dag per week. De specifieke dagen worden in overleg met u bepaald. De werkzaamheden van de consultant beslaan een breed scala, waaronder ontwikkeling, beheer, projectmanagement en advies, met een focus op de Layer7 API Gateway of Boomi integratiesoftware.

U, als klant, heeft de regie over het werkpakket van de consultant op de geplande dagen. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor de planning en de inhoud van de werkzaamheden die de consultant uitvoert.

Benefits

De voordelen van Enable U Managed Consultancy Services

Hoe werkt het Managed Consultancy Services programma?

Het proces is eenvoudig en duidelijk. We plannen een intakegesprek om uw specifieke behoeften en verwachtingen te bespreken. Op basis hiervan stellen we een plan op, inclusief de vaste dagen waarop de consultant beschikbaar is. U meldt eventuele Prio1 verstoringen direct via ons servicemanagementsysteem, en wij zorgen voor een snelle en deskundige afhandeling.

Klaar om uw operationele efficiëntie te verhogen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Enable U Managed Consultancy Services uw organisatie kan ondersteunen. Onze experts staan klaar om u te helpen met al uw uitdagingen!

U de focus op uw diensten, wij de integratieproblematiek.

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.