Dienst

Consultancy & Projectmanagement

Een hoogwaardige integratie-infrastructuur vereist experts.

Enable U Well

Enable U Well beschrijft alle fasen van onze dienstverlening: van project start-up, realisatie tot en met beheer, met continue aandacht voor sturing en kwaliteit.

Integratieprojecten

Sinds de oprichting van Enable U hebben wij onze best practices, templates en werkwijzen geoptimaliseerd. Voor iedere implementatie van de Enable U tooling en voor realisatie en beheer van elke configuratie/integratie standaardiseren wij de aanpak. Dit geldt ook voor meer complexe zaken als het tot stand brengen van een passende integratie-architectuur, het inbedden van architectuurprincipes in een organisatie en het leiden van integratieprojecten.

Methodologie

Om alle aspecten van onze dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we de Enable U Well methodologie ontwikkeld. In de Enable U Well methodologie wordt de kennis van tientallen jaren werkervaring en van duizenden gerealiseerde integraties tot in detail gedocumenteerd en continue verfijnd om zo maximaal herbruikt te kunnen worden.

Benefits

De voordelen van Enable U Well

Enable U Well beschrijft alle fasen van onze dienstverlening: van project start-up, realisatie tot en met beheer, met continue aandacht voor sturing en kwaliteit.

Uiteraard verzinnen we niet alles zelf: waar toepasselijk gebruiken we algemeen bestaande methodieken toe. Zo managen we een deel van onze projecten met een Prince2 aanpak maar vaker passen we Agile Projectmanagement toe waarbij we flexibel zijn in de volgorde waarop we integraties doen. Dit omdat het realiseren van integraties veel afhankelijkheden kent en daarmee flexibiliteit gewenst is. Als tooling gebruiken we o.a. Kanban en JIRA. Als de opdrachtgever op de scrum/DevOps manier werkt of wil gaan werken kunnen we trajecten ook als Product Owner of Scrum master begeleiden. Deze keuzes maken we samen met onze opdrachtgevers, om zo goed mogelijk aansluiting te vinden met de door de opdrachtgever gewenste aanpak.

Schakel voor een hoogwaardige integratie-infrastructuur de experts van Enable U in.

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.