Business Consultancy

Business Consultancy

Het succes en de kosten van nieuwe business initiatieven worden voor een groot deel bepaald door integraties.

Enablers aan het werk

Het succes van uw organisatie is in grote mate afhankelijk van uw mogelijkheden om te innoveren.

De business consultants van Enable U zijn experts in het integreren van systemen en applicaties zodat nieuwe initiatieven sneller geïmplementeerd worden.

Steeds meer processen waar organisaties afhankelijk van zijn leunen op data van meerdere applicaties, overheden, partners en andere bronnen.

De organisch gegroeide verzameling integraties is vaak niet compleet in beeld, de kwaliteit discutabel, de veiligheid een vraagteken en structuur in het privacybeleid is vaak ver te zoeken.

 

Samen met de integratie-experts van Enable U willen we daar verbetering in brengen. Door middel van een Health check, een Security Scan of maatwerk met een uitgebreid Business Consultancy traject. Zodat u weer een goed gevoel krijgt over uw integratie infrastructuur en zeker weet dat nieuwe projecten niet vertragen door integratieproblematiek.

Waar veel business consultancy projecten stoppen als de dure rapporten klaar zijn gaan onze experts een stap verder.

Met een combinatie van pragmatische adviezen en eventueel de bijbehorende technologie zorgen we voor een integratiestrategie -en architectuur waarmee u zelfs de meest uitdagende integratie problemen aan kunt.

 

 

Na een grondig intake gesprek nemen we samen met u de beslissing of uw doelen te bereiken zijn met een Health Check of dat er een Architectuur Scan in combinatie met een Business Consultancy project nodig is. Zo definiëren we samen een gedegen integratie infrastructuur waar u alle toekomstige uitdagingen mee aan kunt.

Onze scans

IconHealth Check

Een snelle scan van uw integratie infrastructuur. Met specifieke health checks voor Layer 7 API Gateway, OpenTunnel en Adeptia.

IconArchitectuur Scan

Een gedegen analyse van uw strategie en hoe uw integratie -architectuur aangepast kan worden om dit beter te ondersteunen.

IconSecurity Scan

Aan alles wat met security te maken heeft hangt een houdbaarheidsdatum. Wilt u meer zekerheid of alle security rondom integraties en uw API Infrastructuur nog voldoet aan de eisen van deze tijd? Onze integratiespecialisten delen graag hun ervaringen met u tijdens een grondige security scan.

IconBusiness Process Improvement

Een analyes van uw Business Process. En hoe deze door o.a. informatisering en automatisering optimaler kan verlopen.

IconMaturity Scan

Data interoperability is de vraag of een systeem de mogelijkheid heeft om data te sturen en te verwerken. Dit is een vraagstuk dat beantwoord moet worden aan het begin en het eind van elke data pipeline. Als er data interoperability problemen zijn, kan je hele data intergratie strategie in het water vallen.

Benefits

De voordelen van Enable U Business Consultancy

Enable U is de Business Consultancy Partner

Voor blijvend werkende, veilige verbindingen.

 

Bekijk hier een volledige presentatie over de Business Consultancy van Enable U

Oplossing

Hoe kunnen we u Enablen met Business Consultancy?

Geef hier aan welke check, scan of dienst u wilt.

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.