Bericht

Data Catalog and Preparation (DCP) en Data Operations Professional Services Offering (DataOps PSO) nu onderdeel van Boomi AtomSphere.

Boomi

Na het afscheid van Dell zijn de integratie van DCP en DataOps PSO de eerste twee grote aankondigingen van Boomi.

Het gebruik van data en analytics neemt snel toe en met de toevoeging van deze twee integraties speelt Boomi daar op in. Door de integratie van DCP in het Boomi AtomSphere iPaaS-platform wordt de samenwerking tussen diverse teams die aan dataprojecten werken sterk vereenvoudigd. Via de Boomi Master Hub kan eenvoudig de master data benaderd worden en daarnaast helpt DCP met allerlei technieken om data bottlenecks (die vaak voorkomen doordat het bij data analytics regelmatig over grote hoeveelheden data gaat) te voorkomen.

DataOps PSO is een combinatie van Master Data Hub, Integration, Flow en API Management en al deze functies zijn nu veel eenvoudiger te gebruiken vanuit het AtomSphere platform..

Deze combinatie van Boomi-oplossingen biedt organisaties een data fabric met alle benodigde functionaliteit voor het genereren van consistente en betrouwbare data voor het goed laten functioneren van business intelligence toepassingen.

Boomi heeft inmiddels tijdens een serie van virtuele conferenties duidelijk laten zien dat het hen menens is met de doorontwikkeling van hun producten. We gaan nog veel nieuwe ontwikkelingen zien van dit veelbelovende bedrijf.

Meer lezen over Boomi?