Saxion

saxion gebouw

Hogeschool Saxion biedt 24/7 dienstverlening met Integration Platform as a Service.

Als een van de grootste hogescholen van het land wil Saxion met haar informatievoorziening de student voorzien van alle randvoorwaarden om optimaal te kunnen studeren. De juiste informatie moet daarom op elk moment in digitale vorm beschikbaar gesteld kunnen worden. Hiertoe is een integratievisie ontwikkeld die zorgt voor een 24/7 online dienstverlening voor studenten, medewerkers en overige klantgroepen.

Met de keuze voor Enable U in the Cloud worden middels het Integration Platform as a Service (IPaaS) backoffice systemen beter geïntegreerd en wordt informatie-uitwisseling tussen front- en backoffice op vlak van roostering, studievoortgang en financiën vergroot. Ook kunnen externe cloudsystemen makkelijk geïntegreerd worden door dit vanuit de webbrowser te configureren. Saxion wordt hiermee in staat gesteld zélf nieuwe en veilige koppelingen te maken.

Het driejarig servicecontract, waarbij Saxion door Enable U volledig ontzorgd wordt op het gebied van het veilig koppelen van ICT-systemen, stelt Saxion in staat om een nog betere leer- en werkomgeving te bieden.

Samen met Mink Visser en Ewout Dellemijn vertelt Marc de Vries hoe een uniforme integratiestrategie de controle over de vele verschillende datastromen heeft verbeterd. En hoe zij zo o.a. de belangrijkste informatie die studenten nodig hebben in één interface samen hebben gevoegd waar vroeger 5 bronnen geraadpleegd moesten worden.

Bekijk hier de video.

 

Case Studie Saxion from Enable U Marketing on Vimeo.