Case Study

BgHU en Enable U

Volledig voor geïntegreerde cloud oplossingen.

bghu gebouw

De BghU (https://bghu.nl/) is een samenwerkingsverband tussen een aantal grote Utrechtse gemeenten en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

De BghU voert namens deze partijen de heffing en invordering van lokale belastingen uit en stelt de hoogte van de WOZ-waarden vast.

Omdat de BGhU met veel verschillende partijen werkt, met ieder hun eigen administratieve systemen, moet de benodigde digitale informatie veilig, foutloos en snel uitgewisseld worden. Daarnaast is een goede dienstverlening en dus ondersteuning van overheidsstandaarden als DigID en MijnOverheid, van belang vooral omdat er met veel privacy gevoelige gegevens gewerkt wordt.

Samenwerking

BGhU en Enable U (voorheen JNet, inmiddels onderdeel van de Enable U organisatie) werken al sinds 2015 samen en onlangs is besloten om na een uitgebreide openbare aanbesteding het volledige beheer van alle digitale koppelingen via de cloud onder te brengen bij Enable U.

Herman Broekhuis van BGhU: “We zijn blij dat de overname van Enable U een positief effect heeft gehad op de lange en goede relatie die we voorheen met JNet hadden. Dankzij deze samenwerking worden wij ontzorgd en kunnen we ons nog beter focussen op nieuwe, BGhU specifieke zaken.”

Raymond Slot van Enable U: “De ondertekening van de overeenkomst tussen BGhU en Enable U was de afsluiting van de periode waarin wij hebben bewezen dat we konden voldoen aan de hoge eisen die BGhU stelt aan hun partners op het gebied beschikbaarheid, veiligheid en vooral betrouwbaarheid van hun cloud diensten.”

 

Enable U is al meer dan 15 jaar dé Nederlandse integratie specialist en is na het samengaan met JNet de grootste speler op de Nederlandse overheidsmarkt.

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.