Bericht

CACI-SBB koppeling

integratieplatform as a service onderwijsinstelling

Om stageplekken te kunnen faciliteren voor MBO-studenten is een beroepspraktijkvormingsovereenkomst nodig. Hiertoe wordt een controle gedaan op de erkende leerbedrijven. Dit moet uiteraard worden uitgevoerd met correcte data.

De SBB White Label koppeling biedt de mogelijkheid de correcte informatie van leerbedrijven op te vragen en te synchroniseren met een intern systeem. CACI is begonnen met de ontwikkeling van een Osiris Interface voor het opvragen van de informatie en dit te faciliteren voor negen Nederlandse MBO-instellingen. Deze ontwikkeling heeft als doel de SBB data te synchroniseren met de toegekende databases in het studie informatiesysteem OSIRIS, voor iedere aangesloten MBO-instelling.

Doelstellingen voor de inzet van de SSB koppeling in het kort:

  • Het synchroniseren van de gegevens van een leerbedrijf
  • Het valideren van de accreditatie van een leerbedrijf
  • Het abonneren op de accreditatie-gegevens van een leerbedrijf

CACI  heeft de wens geuit om binnen hun huidige architectuur te koppelen met SBB White Label,  voor een geautomatiseerd proces met de data van de erkende leerbedrijven. Enable U in de Cloud biedt CACI de mogelijkheid te connecteren tussen de twee technisch verschillende inrichtingen. Ook voorziet Enable U binnen een beveiligde integratie het proces van alle logica voor de nodige translaties en vertakkingen.

Benieuwd hoe Enable U de ontvlechting van uw interne applicatie landschap aanpakt?

Download nu de eGids.