Bericht

Bijna 1 Januari; net op tijd voor DSO? Of te lang uitgesteld…

1 Januari is het zo ver en gaat DSO (Digitaal Stelsel Omgevingswet) live. Natuurlijk is de afgelopen jaren al meerdere malen een “go-live” beloofd maar steeds uitgesteld. Maar nu is het toch echt zo ver….

Helaas is 1 januari typisch zo’n datum die het hele jaar ver weg lijkt, totdat half December voorbij is en er plotseling nog maar een aantal dagen resteren.  In die dagen moeten we nog even snel allerlei zaken regelen, waaronder: “even snel de DSO koppeling bij Enable U regelen.” Voor de gebruikers die deze koppeling al eerder bij ons afgenomen hebben; als Managed Integration is er natuurlijk niets aan de hand; u kunt op 1 januari starten met de nieuwste versie van de DSO API.

Voor alle anderen geldt; het goede nieuws is; u heeft daar nog nét op tijd aan gedacht! Het minder goede nieuws is dat anderen ook zo laat waren, maar net iets eerder dan u. En dat betekent dat we de aansluiting voor u waarschijnlijk niet meer op tijd kunnen faciliteren.

Wat u nog WEL kunt doen voor 1 januari?

 • U wilt uw aansluiting plannen maar u heeft heb nog geen opdracht gegeven.
  Antwoord: neem zo snel mogelijk contact op met uw accountmanager of met onze digital sales via sales@enable-u.com.
 • U bent gestart met een project, hebt gewacht op de definitieve go-live datum en wilt weer beginnen.
  Antwoord: stuur uw aanvraag naar ons Delivery bureau via delivery-office@enable-u.com
 • Uw project loopt en is gepland maar de afgegeven productiedatum (live gang) ligt na 1 januari.
  Antwoord: Helaas is het niet waarschijnlijk dat wij u eerder kunnen aansluiten. Er zijn simpelweg te veel last-minute verzoeken waardoor wij momenteel geen extra capaciteit hebben om eerder te leveren.
  Ook vragen wij u om niet nu nog in de laatste weken extra wensen en eisen door te willen voeren, zo kunnen wij u en vele anderen sneller kunnen helpen met de aansluiting. Voor extra wensen en eisen maken we graag ruimte in onze planning voor de volgende kwartalen.

We begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt starten met DSO en beloven dat we onze uiterste best doen om iedereen te helpen. Heeft u andere additionele vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via sales@enable-u.com en we nemen direct contact met u op!