Bericht

Bezoek onze stand op Zorg & Ict 12 t/m14 april

Bezoek onze stand op Zorg & Ict 12 t/m14 april

Van 12 tot en met 14 april vindt de Zorg&Ict beurs plaats in de Jaarbeurs, Utrecht. Wilt u alles weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van integratie in de zorgketen? Breng dan een bezoek aan onze stand C040 in hal 10. 

Wij stellen organisaties in de zorgsector in staat om informatie digitaal deelbaar te maken, zodat zorgprofessionals onderling beter kunnen samenwerken en gegevens kunnen delen met partners. De toekomst van efficiënte, kwalitatieve en patiëntgerichte zorg staat of valt immers bij een goede uitwisseling van digitale informatie in de zorgketen. Het veilig koppelen van applicaties is hierbij cruciaal; niet alleen met het oog op privacy, beveiliging en controle maar ook op het gebied van zorgkwaliteit, werkdrukafname, en uiteindelijk ook zorgkostenbesparing.

Voordat een zorgorganisatie zich zover heeft getransformeerd en de ICT daadwerkelijk bijdraagt aan het oplossen van de zorgvraag, zijn er een hoop integratie-uitdagingen om aan te pakken. In plaats van individuele applicaties als losse onderdelen aan elkaar te koppelen, integreren wij onze oplossingen met één centraal platform in de cloud.

De optimalisatie van deze digitale processen garandeert dat zorginstellingen op efficiënte en veilige wijze een betere dienstverlening bieden. Zorg waarbij de patiënt centraal staat en in control is.

Voor meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden ga naar onze Zorg & Ict eventpagina.